Lastenjuhlat

Vietä ikimuistoiset juhlat Trap Factoryllä

Juhlat täynnä jännitystä

Järjestä ikimuistoiset ja uniikit syntymäpäiväjuhlat Trap Factoryn tiloissa Espoossa, 10min päässä Helsingin keskustasta. Näissä juhlissa jokainen pääsee osallistumaan, onnistumaan, seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä yhteistyöllä. Onnistumisen ilo jaetaan koko porukan kesken. Osallistujat voivat valita oman seikkailunsa yhdeksästä pakopelistä ja pelin jälkeen nauttia herkkupöydän tarjoiluista tunnelmallisissa juhlahuoneesta. Onnistuuko joukkue selvittämään pakopelin arvoituksen ennen kuin aika loppuu?

Lastenjuhlapaketit ja tarjoilut

PAKOPELI JA AARREJAHDIN VIIDAKKOMENU

Karkkia
Sipsejä
Keksejä
Popkornia
Limpparia

Tilaisuus 6 hengelle 270€
Lisähenkilöt +15€/hlö

PAKOPELI JA TAIKURIN HERKKUMENU

Lihapullia
Nakkeja
Popkornia
Limsaa
Sipsejä
Karkkia
Pieniä kanelipullia

Tilaisuus 6 hengelle 290€
Lisähenkilöt +15€/hlö

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit, juhlahuoneen vuokra tunniksi sekä tarjoilut. Minimihenkilömäärä on viisi osallistujaa. Juhlatilaan sopii maksimissa 30 juhlijaa.  Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Jos juhlijoita on korkeintaan seitsemän, kaikki pääsevät pelaamaan samaan huoneeseen. Mikäli pelaajia on enemmän, jaetaan heidät useampaan pelihuoneeseen. Juhlahuonetta on mahdollista koristella sen aikaa kun osallistujat ovat pakopelissä. Koristeiden tulee olla helposti purettavissa tilaisuuden jälkeen.

Oma täytekakku on sallittu, muista ottaa tarjoiluastiat mukaan. Pystymme huomioimaan yleisimmät erikoiruokavaliot, ilmoitathan ne meille hyvissä ajoin. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät.

Haluatko lastenjuhliin taikurin esiintymään? Kysy meiltä tarjousta.

Tilaukset ja tiedot mahdollisista allergioista on toimitettava Trap Factorylle viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuutta.

Tilaukset: Tarjouspyyntölomakkeen kautta, soittamalla +358 45 118 6386 tai myynti@trapfactory.fi