Mitkä taitopelit?

Yksi Trap Factoryn tarjoamista monista tiiminkehitysaktiviteeteista koostuu kymmenestä itsetehdystä taitopelistä. Pelaajat voivat kokeilla taitojaan ​4-6 hengen ryhmissä. Pelejä avustaa ohjaaja, joka lisäksi selittää tehtävät ja mittaa parhaat ajat. Tehtävänä on muun muassa ampua katapultilla, ohjata pingispalloja kallistetulla pöydällä puhaltamalla, kallistuva labyrintti ja monia muita tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativia tehtäviä. Tavoitteena on suorittaa tehtäviä mahdollisimman nopeasti.

Taitokilpailu

Järjestäkää 10-60 pelaajan leikkimielinen kilpailu, jossa joukkueet pelaavat kaikki pelit kertaalleen läpi. Tarkoituksena on läpäistä pelit niin nopeasti kuin mahdollista. Joukkueiden tulokset kirjoitetaan tulostauluille ja parhaan kokonaisajan saaneet joukkueet palkitaan pienillä palkinnoilla. Alkujännityksen kaikottua kilpailuvietti herää ja pelisali täyttyy pelaajien äänekkäistä kannustushuudoista.

Kysy tarjousta tapahtumaasi tarjouspyyntölomakkeen kautta. Voit myös soittaa meille +358 45 118 6386 tai lähettää sähköpostia myynti@trapfactory.fi