Trap Factory

Valitse Pakohuone

info@trapfactory.fi / +358 45 118 6386

Murhamysteeri

Ansa

Aarrejahti

Taikurin talo

Professorin arvoitus

Musta lista

Idän pikajuna

Vankilapako 1

Vankilapako 2

Aivotyön haastavat pakohuonepelit tai näppäryyttä vaativat taitopelit

Etsimässä aktiviteettia pakohuone- tai taitopeleistä? Valitse suosikkisi yhdeksästä huoneestamme! Kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Pelejä on eri vaikeustasoisia, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen. Pelit on suunniteltu 4-6 hengen joukkueille. Alta löydät kuvia peleistämme. Yhden pelin maksimisuoritusaika on 60 minuuttia. Pelikielinä toimii suomi ja englanti. Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta, mutta pelit sopivat myös nuoremmille pelaajille.

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos 60 minuutin maksimisuoritusajassa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys.

Kuka voi pelata pakopelejä?

Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta, mutta pelit sopivat myös nuoremmille pelaajille. Pelit on suunniteltu 4-6 hengen tiimeille, pelaaminen on kuitenkin mahdollista myös pienemmällä ja hieman isommallakin ryhmällä.

Pakohuonepelien luominen?

Kaikki pakohuoneemme on itse suunniteltu ja rakennettu. Pelejä on eri vaikeustasoisia, mikä mahdollistaa eri tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen.