Trap Factory

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Trap Factory Oy
Metallimiehenkuja 6 D
02150 Espoo

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Petteri Keinänen
+358 45 118 6368
info@trapfactory.fi

Rekisterin nimi

Trap Factoryn asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteiden hoitaminen sekä markkinointiviestintä

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi
  • IP-Osoite
  • Sivuston selailutiedot
  • Puhuttu kieli (suomi / englanti)

Tietolähteet

Tieto kerätään rekisteröidyltä henkilöltä itseltään.

Tietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta muille kuin viranomaisille (tarvittaessa)

Tietojen luovuttaminen EU- / ETA-alueiden ulkopuolelle

Käytämme Mailchimp-uutiskirjetyökalua asiakasviestinnän ja suoramarkkinoinnin tarkoituksiin. Mailchimp on Yhdysvaltalainen yritys, joten käyttäjän antamat henkilötiedot siirtyvät Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot on joka tapauksessa suojattu henkilötietolain mukaisesti. Mailchimp kuuluu myös EU:n ja USA:n välisen Privacy Shield sopimuksen piiriin.

Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötiedot säilytetään toistaiseksi.

Rekisterin suojaus

Tiedot löytyvät mm. palomuurein ja salasanoin suojatuista tietokannoista.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi HetiL 29§:n mukaisesti tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Pyyntö tehdään info@trapfactory.fi sähköpostiosoitteen kautta.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröity voi HetiL 39§:n mukaan vaatia tietojensa korjaamista. Pyyntö tehdään info@trapfactory.fi sähköpostiosoitteen kautta.

Suoramarkkinoinnin suostumus

Rekisteröity henkilö voi tilata tai perua uutiskirjeen itsenäisesti tai ottamalla yhteyttä rekisteriä hoitavaan henkilöön.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivustovierailijoiden käyttäytymisen seuraamiseen ja sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Voit halutessasi estää evästeiden käyttämisen oman selaimesi asetuksista. Huomioi kuitenkin, että verkkosivujen toiminnallisuus saattaa tämän johdosta heikentyä.

Sivustolla käytössä olevat seurantatyökalut

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp

Mitä evästeet ovat?

Eväste on tiedosto, joka tallentuu käyttäjän tietokoneelle tämän vieraillessa sivustolla. Se sisältää pienen määrän tietoa vierailijan käyttäytymisestä tämän vierailun aikana.

Evästeet eivät ole haitallisia ja niiden avulla voidaan usein parantaa sivuston latausnopeutta sekä vierailijan käyttökokemusta. Evästeet ovat täysin tavallisia tekstitiedostoja.