Trap Factory

Escape Room

Seikkailutehdas tarjoaa puitteet niin isoihin kuin pieniin tapahtumiin.

Trap Factory escape room – Pakohuone

Escape room – Espoon Otaniemessä sijaitseva Trap Factory -seikkailutehdas tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä niin pienille kuin suurille ryhmille! Pelimaailmassa valittavanasi on yhdeksän uniikkia, itsetehtyä Room Escape -peliä ja kymmenen taitopeliä. Pakopelejä voi kerralla pelata jopa 60 pelaajaa, ja yhdessä taitopelien kanssa aktiviteetit voi järjestää yhtä aikaa 120 hengelle.

Pakohuonepelikeskuksemme sijaitsee aivan Aalto-yliopiston metropysäkin tuntumassa. Länsimetron läheisyys tekee kulkemisen niin Helsingistä, kuin Espoostakin helpoksi. Helsinki on vain 10 minuutin matkan päässä. Metrolta on meille parin minuutin kävelymatka

Saapuminen paikalle autolla on myös tehty helpoksi. Trap Factory sijaitsee valtaväylien, Kehä 1 ja länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on runsaasti seikkailutehtaan läheisyydessä.

Yhdistä Escape room ja tiimipäivä

Seikkailutehtaassamme on myös suuri kokous- ja juhlatila, jossa järjestät esimerkiksi synttärit, TyKy- ja virkistyspäivät, luokkaretket, elämysmatkat, pikkujoulut ja polttarit! Saapuminen Helsingistä ja Espoosta on helppoa, kun perille pääsee näppärästi niin omalla autolla kuin metrolla.

Kokous- ja konferenssipalvelut

10 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta sijaitsevat uniikit kokoustilamme. Juhlasalimme mahdollistaa jopa 200 hengen seisovan tilaisuuden. Istumatilaisuuksiin kapasiteetti riittää 150 henkilölle.

Tiloistamme löytyy myös pienemmille ryhmille tarkoitettu kabinetti- ja kokoustila, jonka vetoisuus on 30 henkilöä. Molemmat tilat ovat varusteltu hyvin.

Tapahtumien oheisaktiviteetit

Yhteistyössä Olarin panimon kanssa järjestämme asiakkaillemme panimokierroksia. Olarin panimo sijaitsee Trap Factoryn naapurissa, joten pakopeli- ja panimokierros on helppo yhdistää sellaisenaan, myös pidemmän tapahtuman yhteydessä.

Synttärit

Niin lasten kuin aikuistenkin syntymäpäiväjuhliin tilamme soveltuvat loistavasti. Lasten runko on tehty valmiiksi, mutta on tarvittaessa muokattavissa. Aikuisten synttärit suunnitellaan tapahtumakohtaisesti.

Erilaiset tilaisuudet

Järjestämme myös muita asiakkaan toiveiden mukaisia tilaisuuksia ja juhlia esimerkiksi pikkujouluja tai häitä.

Kysy tarjousta tilaisuuteenne lähettämällä sähköpostia myynti@trapfactory.fi tai soittamalla +358 45 163 2206! Kaikki tilaisuudet räätälöidään asiakkaan toteutettavissa olevien toiveiden mukaisesti.

Isompiin tilaisuuksiin hoidamme tarvittaessa myös cateringpalvelut.

Saavuit sitten pienellä tai suurella joukolla, tervetuloa seikkailemaan!

Ansa

Vaikeustaso:
Ikäsuositus: 16+

I want to a play game – Teidät on valittu, koska ette ole arvostaneet tarpeeksi turvallista elämäänne. Jos selviätte tästä, tulette olemaan kiitollisia jokaisesta päivästä…

Varaa