Trap Factory

Escape Room Helsinki

Escape room -seikkailut ja juhlatilat. Seikkailutehdas tarjoaa puitteet niin isoihin kuin pieniin tapahtumiin.

Trap Factoryn pelit pyörivät toistaiseksi normaalisti. Haluaisimme muistuttaa asiakkaitamme siitä, että flunssaisena tai muuten kipeänä ei pidä tulla pelaamaan. Tilat puhdistetaan tarkkaan pelien välissä ja pelaajia ohjeistetaan pesemään käsiä usein, kasvomaskin käyttö on suositeltavaa. Toistaiseksi varatut ajat voi perua myös alle 24 tunnin sisällä ilman 50€ peruutusmaksua. Haluatko tulla pelaamaan jo tänään? Tiedustelethan vapaita aikoja puhelimitse +358 45 118 6386!

 

Trap Factory Escape Room Helsinki

Trap Factory Escape Room Helsinki – Espoon Otaniemessä, Helsingin keskustasta vain 10 minuuttia. Saapuminen on helppoa niin omalla autolla kuin metrolla. Trap Factoryn uniikit, industrial-henkiset tilat mahdollistaa jopa 350 hengen seisovan tilaisuuden. 

9 eri pakohuonepeliä – samanaikaisesti jopa 60 pelaajaa!

Laadukkaat, itse suunnitellut ja mysteerien täyteiset pakohuoneet. Jopa kahdeksan eri teemaa, joista voit valita. Vaikeustasoja on viisi, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen. Kaikki pelit on pelattavissa suomeksi tai englanniksi. Saman päivän pelivaraukset vain puhelimitse: +358 45 118 6386

Tutustu myös ETÄPAKOPELI valikoimaamme!

 

Tapahtumapalvelut – Espoo & Helsinki

 

Saavuit sitten pienellä tai suurella joukolla, tervetuloa seikkailemaan Trap Factory Escape room Helsinkiin!