Töihin

Työskentele parhaassa mahdollisessa asiakaspalvelutyössä: Pakopeliohjaajana!

Kiinnostaisiko sinua tietää miten pakohuonepeleissä tekniikka toimii, tai miltä pelaajien villit ideat näyttävät kameran toiselta puolelta? Rakastatko luoda elämyksiä muille? Etsimme tämän tästä työntekijöitä pakopeliohjaajiksi ja/tai tapahtumatyöntekijöiksi Otaniemeen. Työt painottuvat usein iltoihin ja viikonloppuihin ja soveltuvat siten erinomaisesti myös opiskelijoille! Järjestämme myös tapahtumia ja erilaisia pakopelielämyksiä, kuten siirrettäviä pakopelejä ja ulkoilmaseikkailuja. Voit siis kasvattaa meillä osaamistasi pakopeliohjaajana, tapahtumatyöntekijänä, markkinoinnin osaajana, myyjänä tai jopa pelinrakentajana!

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja cv:si meille osoitteeseen work@trapfactory.fi
tai soittele henkilöstöpäällikölle Susannalle ja kysy lisää: +358 50 535 1567. 

Aloitamme taas pakopeliohjaajien rekrytoinnin loppukesästä 2023. Seuraamalla tätä sivua sekä sosiaalisen median kanaviamme saat ensimmäisenä tiedon rekrytoineistamme.

Valitettavasti emme voi tarjota kesätöitä tai lyhyitä harjoittelujaksoja pakopeliohjaajana, sillä koulutus kestää 2-5 viikkoa. Harkkapaikkoja ja lyhyempiä työsuhteita tarjoamme tapahtumatyöntekijöille erityisesti pikkujoulukautena eli loka-joulukuussa. Laita hakemusta niin tutustutaan! 

Instagram & Facebook

Tutustu Tehtaan meininkiin TikTok:n kautta: @trapfactoryfinland

Pakopeliohjaaja / Tapahtumatyöntekijä

Pakopeliohjaajan toimenkuva on kokonaisvaltaisen pakopeli-elämyksen asiakaslähtöinen tuottaminen. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottamista, pelien valvomista, kassatyöskentelyä, lasten syntymäpäiväjuhlien organisointia, sekä pelihuoneiden resetointia ja yleisten tilojen siivousta. Tapahtumatyöntekijän toimenkuva on tapahtumien emännöinti/isännöinti. Työtehtäviin kuuluu hostaamisen lisäksi logistiikan suunnittelua ja toteutusta, varaston ylläpitoa, sekä yleisten tilojen siivousta.

Toivomme sinulta:

  • Olet iloinen, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja reipas
  • Pieni pilke silmäkulmassa ei ole pahitteeksi 😉
  • Osaat keskittyä, omaat hyvän stressinsietokyvyn, etkä pelkää yllättäviä tilanteita
  • Puhut sujuvasti joko englantia tai suomea, plussaa jos molempia
  • Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, vain asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavan osa-aikaisen työn hauskassa ja innostavassa työpaikassa
  • Paikan pienestä, mutta intohimoisesta elämystiimistä, jonka kanssa oppia ja kehittyä
  • Monipuolisen ja mysteerien täyteisen työympäristön
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla
  • Iloiset asiakkaat ja hyvät työkaverit

Arvio työtunneista pakopeliohjaajalle on 5-20 tuntia per viikko, tai 10-30 tuntia sesonkina. Työajan voi sopia joustavasti sopimaan omiin aikatauluihin. Voit myös rohkeasti kysyä suurempaa työtunti määrää! Arvio työtunneista tapahtumatyöntekijälle on 10-25 tuntia per viikko. Pikkujoulukaudella työtunnit voivat jopa tuplaantua.

Uratarinoita

Meidän tiimistä löytyy niin restonomeja, arkeologeja, diplomi-insinöörejä kuin yrittäjiä ja monia muita. Pakopelimaailma vie helposti mennessään, joten tervetuloa mukaan!

Keräämme tähän alle pian uratarinoita meidän tiimistä, joiden kautta voit inspiroitua.