Trap Factory

Kokoustilat Espoo

Kokouspaketit jopa 120 hengen tilaisuuksiin

Kokoustilat Espoo – Trap Factory vain 10 minuuttia Helsingin keskustasta

Trap Factoryn kokoustiloissa Espoossa järjestät niin pienet kuin isotkin kokoukset. Teollishenkinen ja uniikki juhla- ja kokoustilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Helsingin keskustaa. Konferenssitilamme mahdollistavat jopa 200 hengen seisovan tilaisuuden. Istumapaikat juhlatilaamme pystyy järjestämään 120 hengelle. Trap Factoryn tiloista löytyy myös pienemmille ryhmille suunnattu kabinetti- ja kokoustila, jonka vetoisuus on noin 25 henkilöä.

Kokoustilojen varustelu

Molemmista kokoustiloistamme löytyy valkokangas, projektori, fläppitaulu sekä äänentoistojärjestelmä. Juhlasalissa on edellä mainittujen lisäksi esiintymislava ja mikrofonit, henkilömäärältään suurempia tilaisuuksia varten. Tutustu tiloihin lisää

Saapuminen

Matka tapahtumapaikalle taittuu nopeasti ja vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Metrolla Helsingin keskustasta on noin 10 minuutin matka. Aalto-Yliopiston metropysäkiltä kävelymatka seikkailutehtaalle kestää vain muutaman minuutin. Autolla saapuville on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja Trap Factoryn välittömässä läheisyydessä.

Kokoustarjoilut ja oheisaktiviteetit

Yhdistä tilaisuuteesi mielenkiintoiset pakohuonepelit. Seikkailua, joukkuepelaamista ja hauskuutta yhdistettynä ongelmanratkaisutaitoihin. Escape room -pelit sopivat kaikille, koska ne eivät vaadi fyysisyyttä. Tästä kevennys iltapäiväksi kokousohjelmaan!

Meiltä saat myös laadukkaat tarjoilut eri tilaisuuksiin. Catering-kumppanimme ovat alallaan palkittuja toimijoita. Kysy rohkeasti tarjousta tapahtumaasi!

Pyydä tarjous