Turvallisesti pakopeleissä

Näin huomioimme turvallisen pelaamisen koronapandemian aikaan

1. Turvallinen aktiviteetti

Pakopelaaminen omalla porukalla kuten perheen tai työkaverien kesken on turvallista, sillä pelaaminen tapahtuu omassa usein desinfioidussa tilassaan ja tutun porukan kesken.

2. Hygienia

Desinfioimme pelejä ja tiloja aktiivisesti. Käsidesiä ja kasvomaskeja on saatavilla, sekä ohjaamme käsienpesuun saavuttaessa ja pelin jälkeen. Tautitilanteen vaatiessa henkilökunta käyttää maskeja ja suosittelemme maskien käyttöä pelaajille.

3. Turvaetäisyydet

Tiimien välisiä kontakteja vältetään järjestämällä erillistä odotustilaa tarpeen mukaan. Meillä on runsaasti tilaa odottaa turvallisesti ennen peliä ja pelin jälkeen.

Asiakkailtamme saatua palautetta korona-ajan järjestelyistä:

“Pelit oli hyvin järjestetty, ja hygieniasta oli huolehdittu hyvin. Jäi tosi hyvä mieli pelien jälkeen! Tullaan vielä uudestaan.”

“Hienosti järjestetty! Turvallisesti ja niin että ei tapaa muita ryhmiä!! Hieno huone 👍👍 Kiitos 😍”

“Kiva huone ja hyvät järjestelyt sekä mukava henkilökunta. Tuntui turvalliselta myös näin korona-aikana.”

“Ansa oli hyvä peli! Ja näin korona-aikaan on mainittava, että olo oli kaikinpuolin turvallinen koko vierailun ajan. Maskit itsellä, henkilökunnalla ja muilla pelaajilla.”

“The game was very nice and all the things were handled so that we were not in touch with any other customers ! Very nice place and I will come back again for sure :)”