Tekemistä ja ohjelmaa luokkaretkelle

Luokkaretki

Pakopelit luokkaretken ohjelmaan

Luokkaretki seikkailutehtaassa

Luokkaretki helsinkiin suunnitteilla ja tekemistä etsinnässä? Hyvä idea luokkaretken ohjelmaan on poiketa koko porukalla pelaamaan Trap Factoryn pakopelejä Espoon Otaniemeen. Pelejä voi pelata jo 8-vuotiaasta ylöspäin, joten kaikki varmasti pääsevät osallistumaan ja tekemään.

Yhdessä pelaaminen nostattaa luokan yhteishenkeä; jännittävät pakohuoneet tempaavat ryhmän mukaansa ja kaikki osallistuvat ratkomiseen, sillä kello käy eikä kukaan tahdo jäädä huoneeseen. Pelit ja yhteistyö muistetaan varmasti pitkään luokkaretken jälkeenkin! (Opettajat: pelien tuoksinassa voi jopa oppiakin jotain, mutta ei kerrota sitä koululaisille) Pienempien alakoululaisten mukana peleissä olisi hyvä olla joku vanhempikin, mutta jo 3.-4. -luokkalaiset pärjäävät pakopeleissä hyvin itsenäisesti.

Luokkaretkelle tekemistä myös isommalle ryhmälle

Isompikin ryhmä mahtuu Trap Factoryn pakohuoneisiin yhtä aikaa. Pelejä löytyy yhteensä yhdeksän, joten jopa 60 henkilön ryhmät voivat pelata yhtä aikaa. Tiloissamme on myös muita aktiviteetteja, joten jopa 120 henkeä voi osallisistua aktiviteetteihin. Ruokailu järjestyy samoissa tiloissa pelien yhteyteen kätevästi, joten luokkaretken järjestelyistä jää yksi ravintolavarauksen teko vähemmäksi. Valvojat voivat tietysti osallistua pelaamiseen, mutta jos tuntuu, että pieni hengähdyshetki tekisi hyvää, he voivat odotella pelien ajan viihtyisässä loungessa vaikkapa kahvikupposen ääressä

Kysäisehän meiltä rohkeasti luokkaretkipaketeista.

 

Pyydä tarjous