Miksi pakopelit?

Pakopelit ovat viihdyttäneet suomalaisia nyt jo useita vuosia. Pelaajat muodostavat 4-6 hengen joukkueen ja heidät lukitaan huoneeseen. Huoneessa he saavat ratkaistavakseen tehtäviä ja haasteita, jotka selvittämällä 60 minuutin kuluessa he pääsevät ulos pelihuoneesta. Heidän tulee tutkia ja havannoida peliympäristöä ja löytää vihjeet pelin etenemiseen ja lopulta ulospääsyyn. Joukkueen jäsenten täytyy tehdä yhteistyötä  tämän tavoitteen saavuttaakseen. Jos joukkue ei puhalla yhteen hiileen, jäävät he huoneen vangeiksi.

Tiivistettynä pakopeli on 60 minuuttia kestävä, haastava,jännittävä ja hauska projekti, joka sisältää nopeatempoista ideointia, arvoitusten ratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkuelle on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. Tästä syystä tiiminkehitysaktiviteettina pakopeli on erinomainen valinta. Kaikki voivat osallistua ongelmien ratkaisuun, sillä niissä ei ole fyysisiä tai osaamiseen liittyviä rajoituksia. Ongelmat on suunniteltu niin, että kaikille on jotain. Ei siis pelkkiä logiikkatehtäviä, vaan erilaisia pulmia erilaisille ihmisille.

Miksi pakopelit ovat hyvä valinta?

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä
  • Luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat olleet tiukassa paikassa yhdessä ja selvinneet siitä
  • Pelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä.

Kysy tarjousta tapahtumaasi tarjouspyyntölomakkeen kautta. Voit myös soittaa meille +358 45 163 2206 tai lähettää sähköpostia myynti@trapfactory.fi