Trap Factory

Escape Room Lahjakortti

Osta lahjakortit näppärästi nettikaupasta lahjaksi

Escape room lahjakortti

Escape room lahjakortti – helppo lahja näppärästi netistä. Voit ostaa lahjakortit Trap Factoryn pakopeleihin kätevästi netistä toimitettuna sähköpostiisi. Lahjakortit ovat voimassa 12kk. Ostaessa ei tarvitse tietää peliä etukäteen, vaan se varataan varausjärjestelmän kautta myöhemmin.

Jos haluat konkreettisen, pahvisen lahjakortin niin sen voi ostaa meiltä paikanpäältä (sovithan ajan etukäteen +358 45 118 6386) tai laita sähköpostia osoitteeseen info(at)trapfactory.fi, niin voimme myös postittaa sen pientä toimituskulua vastaan.

Pienipräntti: Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi tai käyttää osittain. Pakopeli-lahjakortti oikeuttaa siinä määritellyn henkilömäärän sisäänpääsyyn Trap Factoryn pakopeleihin. Extra pelaajista veloitetaan silloisen hinnaston mukaisesti. Arvolahjakortti oikeuttaa ostamaan Trap Factoryn palveluita lahjakortissa määritellyn summan arvoisesti. 

Osta lahjakortteja

Level Adventures ulkoilmapelit

Löydät verkkokaupasta myös lahjakortit ulkoilmapeleihimme! Tutustu koko ulkoilmapelivalikoimaamme osoitteessa www.leveladventures.com. Level Adventures lahjakortilla varaat pelisi sähköpostitse info(at)leveladventures.com tai puhelimitse (+358) 50 535 1567. Ilmoita viestissä lahjakortinkoodi, sekä minkä Level Adventures pelin haluaisit sillä ostaa. Saat vuorokauden sisällä paluuviestinä pelikoodin, jonka voit syöttää suoraan sovellukseen ja seikkailu voi alkaa.