Trap Factoryn

Pakohuoneet ja ulkopakopelit

Saman päivän pelivaraukset vain puhelimitse +358 45 118 6386.

Professorin arvoitus oli vaikeudeltaan juuri sopiva jonkin verran kokemusta omaavalle viiden hengen ryhmällemme. Useita ennen näkemättömiä haasteita saatiin ratkottua osin vihjeiden avulla. Aika tuli käytettyä viime sekunneille.

Suuret kiitokset erittäin hyvästä pelikokemuksesta Ansa pakohuoneessa! Loistavaa asiakaspalvelua ja pelisilmää pelinohjaajalta! Asiakaspalvelu ja huone oli kohdillaan, ei mitään valittamista! Varmasti tulemme uudelleen! Kiitos????

Vankilapako oli todella kiva ja sopivan haastava! Vetäjä osasi antaa ohjeet alussa ja pelin aikana sopivasti vihjeitä kysyttäessä. kaikki oli hyvin organisoitu 🙂

Aarrejahti-huone täytti lasten aika korkealle kivunneet toiveet täysin. Hienosti toteutettu ympäristö ja yhteistyötä vaativia tehtäviä. Vähän erilainen kokemus myös aikuisille, kun ratkaisut eivät niinkään perustuneet avaimiin, lukkoihin ja numeroihin vaan piti olla luova 🙂

Monipuolinen ja tosi mielenkiintoinen Murhamysteeri! Selkeät ohjeet ja toteutus.

Idän pikajuna oli erittäin hauska ja sopivan haastava pakopeli. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja pelinohjaajamme otti seurueestamme kaikki huomioon ja oli ihanasti mukana auttamassa meitä pelin edetessä aina kun tarve vaati, jotta vihjeiden saaminen ei turhaan vienyt peliaikaa.

Todella hyvin rakennettu kokonaisuus ja vinkkien avulla aloittelijallekin sopiva. Taikurin oppipoika toi sopivasti haastetta ja jännitystä sekä keski-ikäisille, että teineille.

Saman päivän pelivaraukset vain puhelimitse
+358 45 118 6386.

Olemme auki varausten mukaan. Varauksen teet helpoiten varauskalenterin kautta. 

Pakopelit sopivat kaikille! Kuitenkin alle 12-vuotiailla on hyvä olla ainakin yksi aikuinen mukana. Nuoremmille pelaajille voi myös varata Vankilapaon, Idän pikajunan tai Aarrejahdin helpotettuna versiona*. Sopiva ryhmäkoko pakopeliin on 4-6 henkilöä, mutta pelaaminen onnistuu myös pienemmällä porukalla. Pakopelit ovat mitä parhainta tekemistä kavereiden, työporukan tai perheen  kesken! Peliaikaa on 60 minuuttia ja kaikki huoneet on pelattavissa suomeksi ja englanniksi. 

*Suosittelemme helpotettua versiota lähtökohtaisesti kaikille alle 12-vuotiaille pelaajille, jotka pelaavat ilman aikuista. Helpotetussa versiossa pelissä on lisävihjeitä, jolloin pelaajat saavat enemmän onnistumisen kokemusta tehtäviä ratkoessa.

Pakohuone Espoo, Helsinki vain 10 minuutin päässä!

Trap Factoryn pakohuoneet sijaitsevat metron varrella Espoon Otaniemessä. Helsinki on vain 10 minuutin päässä! Pakohuoneissamme on kahdeksan eri teemaa ja kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Vaikeustasoja on viisi, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen. Näet vaikeustasot  keltaisista tehtaista; mitä enemmän tehtaita, sitä haastavampi peli. Kaikki huoneet on pelattavissa suomeksi ja englanniksi. Tutustu peliemme hinnastoon tarkemmin täältä!

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos viimeistään 60 minuutissa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä (poikkeuksena Aarrejahti ja Ansa, joissa pelaajien tulee voida kontata pieni matka).

Mikä on ulkopakopeli?

Ulkopakopeli on nimensä mukaisesti kokonaan ulkoilmassa pelattava seikkailupeli, joka pelataan ilman fyysistä kontaktia peliohjaajaan. Pelissä edetään ratkomalla arvoituksia ja suorittamalla tehtäviä omaan tahtiin ulkoilmassa, älypuhelimen välityksellä, osoitteessa app.leveladventures.com. Tutustu lisää osoitteessa: leveladventures.com!