Trap Factoryn

Pakohuoneet, ulkoilma - ja etäpakopelit

Saman päivän pelivaraukset vain puhelimitse +358 45 118 6386.

Saman päivän pelivaraukset vain puhelimitse
+358 45 118 6386.

Olemme auki varausten mukaan. Varauksen teet helpoiten varauskalenterin kautta. 

Pakopelit sopivat kaikille! Kuitenkin alle 12-vuotiailla on hyvä olla ainakin yksi aikuinen mukana. Alakouluikäisille pelaajille voi myös varata Vankilapaon, Idän pikajunan, Aarrejahdin tai Taikurin talon helpotettuna versiona. Sopiva ryhmäkoko pakopeliin on 4-6 henkilöä, mutta pelaaminen onnistuu myös pienemmällä porukalla. Pakopelit ovat mitä parhainta tekemistä kavereiden, työporukan tai perheen  kesken! Peliaikaa on 60 minuuttia ja kaikki huoneet on pelattavissa suomeksi ja englanniksi. Onnistutko pakenemaan ajoissa?

*Pelien vaikeustasot näet keltaisista tehtaista; mitä enemmän tehtaita, sitä haastavampi peli.

Pakohuone Helsinki

Trap Factoryn pakohuoneet sijaitsevat metron varrella Espoon Otaniemessä, Helsinki on vain 10 minuutin päässä! Pakohuoneissamme on kahdeksan eri teemaa ja kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Vaikeustasoja on viisi, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen.  Kaikki huoneet on pelattavissa suomeksi ja englanniksi. Tiesitkö, että saat pelin edullisempaan hintaan, jos maksat sen varauksen yhteydessä? Tutustu peliemme hinnastoon tarkemmin täältä!

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos viimeistään 60 minuutissa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä (poikkeuksena Aarrejahti, missä pelaajien tulee voida kontata pieni matka).

Mikä on etäpakopeli?

Etäpakopeli on kotoa, täysin etäyhteydellä pelattava pakopelielämys, missä fyysisenä apuna toimii oikeassa pakohuoneessa tarinaan eläytyvä peliohjaaja. Etäyhteyden päässä teidän ja peliohjaajan yhteistyö on ehdoton, kommunikoikaa ja ohjeistakaa peliohjaajaa eteenpäin. Teillä on käytössänne yhteinen inventaario, jota jokainen teistä pystyy tutkimaan ja jonka avulla muistatte jo löytämänne tarvittavat esineet.

Mikä on ulkoilmapeli?

Ulkoilmapeli on nimensä mukaisesti kokonaan ulkoilmassa pelattava seikkailupeli, joka pelataan ilman fyysistä kontaktia peliohjaajaan. Pelissä edetään ratkomalla arvoituksia ja suorittamalla tehtäviä hyödyntäen älypuhelinta. Tutustu lisää osoitteessa: leveladventures.com!