Trap Factory

Pakohuoneet

Yhdeksän laadukasta pakohuonetta, ulkoilma- ja etäpakopelejä viidellä eri vaikeusasteella.

Pakohuone Helsinki

Trap Factoryn pakohuoneet sijaitsevat metron varrella Espoon Otaniemessä, Helsinki on vain 10 minuutin päässä. Pakohuoneissamme on kahdeksan eri teemaa, joista voit valita. Kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Vaikeustasoja on viisi, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen.  Peliaikaa on 60 minuuttia ja kaikki huoneet on pelattavissa suomeksi ja englanniksi. Tiesitkö, että saat pelin edullisempaan hintaan, jos maksat sen varauksen yhteydessä. Tutustu peliemme hinnastoon tarkemmin täältä!

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos viimeistään 60 minuutissa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia ja tehtäviä. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä.

Mikä on etäpakopeli?

Etäpakopeli on kotoa, täysin etäyhteydellä pelattava pakopelihuone, jossa fyysisenä apuna toimii oikeassa pakohuoneessa tarinaan eläytyvä peliohjaaja. Etäyhteyden päässä teidän ja peliohjaajan yhteistyö on ehdoton, kommunikoikaa ja ohjeistakaa peliohjaajaa eteenpäin. Teillä on käytössänne yhteinen inventaario, jota jokainen teistä pystyy tutkimaan ja jonka avulla muistatte jo löytämänne tarvittavat esineet.

Mikä on ulkoilmapeli?

Ulkoilmapeli on nimensä mukaisesti ulkoilmassa pelattava seikkailupeli, joka pelataan ilman fyysistä kontaktia pelinohjaajaan. Pelissä edetään ratkomalla arvoituksia ja suorittamalla tehtäviä hyödyntäen älypuhelinta.

Kuka voi pelata pakopelejä?

Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta, mutta pelit sopivat myös nuoremmille pelaajille (alk. 7-8 vuotiaat). Nuoremmat lapset voivat pelaa aikuisen seurassa. Fyysistä kunto ei vaadita, mutta välillä saatat joutua konttaamaan tai varvistamaan. Jos jokin asia askaruttaa, älä epäile ottaa yhteyttä info(at)trapfactory.fi /+358 45 118 6386

Kuinka monta pelaajaa voi olla?

Pelit on suunniteltu 4-6 hengen tiimeille, pelaaminen on kuitenkin mahdollista myös pienemmällä ja hieman isommallakin ryhmällä. Huoneisiimme mahtuu jopa 60 henkilöä pelaamaan samanaikaisesti. Kysy lisää tapahtumien järjestämisestä: myynti(at)trapfactory.fi / +358 45 1632206.