Trap Factory

Pakohuoneet

Yhdeksän laadukasta pakohuonetta viidellä eri vaikeusasteella.

Pakohuone Helsinki

Pakohuone Helsinki – Trap Factoryn pakohuoneet sijaitsevat metron varrella Espoon Otaniemessä, Helsinki on vain 10 minuutin päässä. Pakohuoneissamme on kahdeksan eri teemaa, joista voit valita. Kaikki pelit on suunniteltu ja rakennettu itse. Vaikeustasoja on neljä, mikä mahdollistaa kaiken tasoisten ja ikäisten pelaajien osallistumisen. Pelit on suunniteltu 4-6 hengen joukkueille.  Yhden pelin maksimisuoritusaika on 60 minuuttia. Pelikielinä toimii suomi ja englanti. Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta, mutta pelit sopivat myös nuoremmille pelaajille (alk. 7-8 vuotiaat).

Mikä on pakohuone?

Pakohuonepelissä sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen, josta teidän tulee päästä ulos 60 minuutin maksimisuoritusajassa, ratkaisemalla erilaisia arvoituksia. Pakohuonepeleissä yhdistyy hauskuus, ongelmanratkaisutaito ja kekseliäisyys. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä.

Kuka voi pelata pakopelejä?

Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta, mutta pelit sopivat myös nuoremmille pelaajille. Pelit on suunniteltu 4-6 hengen tiimeille, pelaaminen on kuitenkin mahdollista myös pienemmällä ja hieman isommallakin ryhmällä.