Meltdown

Vaikeustaso:
Ikäsuositus: 12+
Pelattavissa mobiilisovellus Level Adventures välityksellä, milloin vain haluat!

Tustustu Level Adventures mobiilisovellukseen osoitteessa: leveladventures.com

Espoon Otaniemessä sijaitsee Suomen ensimmäinen ydinreaktori, aivan Trap Factory’n liepeillä. Tutkimusreaktori FiR 1 käynnistettiin vuonna 1962 ja sen purkaminen aloitettiin vuonna 2019. Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt suunnitelmien mukaan ja nyt tarvitaan pikaisesti apua estämään katastrofi.

Osta ja pelaa peli osoitteessa app.leveladventures.com. Peliä ei tarvitse erikseen varata, vaan voit pelata koska vain!

Otathan yhteyttä mikäli suunnittelet Meltdownia osaksi tiimipäivää ja haluaisit varata useamman pelin kerralla. Voimme tällöin tarjota laskutusvaihtoehtoa (laskutuslisä 10€).

+358 50 535 1567 /info(at)leveladventures.com

 

Meltdown on ulkoilmassa pelattava seikkailupeli, joka pelataan mobiilisovelluksessa. Pelissä edetään ratkomalla arvoituksia ja suorittamalla tehtäviä Espoon Otaniemen alueella. Arvioitu peliaika on 2h, mutta voit viettää vaikka koko päivän pelin parissa. Peli pelataan kokonaan ulkona liikkuen, joten varaa säänmukaiset vaatteet ja mukavat kengät.  Vähintään yhdellä pelaajalla tulee olla mukanaan internet-yhteydellä varustettu älypuhelin tai tabletti, jossa on asennettuna Level Adventures -sovellus. Suosittelemme sovellusta kaikille pelaajille.

Pelin hinta on 60€/ryhmä pelaajamäärästä riippumatta ja voit ostaa pelin suoraan mobiilisovelluksessa. Peli alkaa Otaniemen Dipoli rakennuksen käpypatsaan luota (Otakaari 24, Espoo).

Pelin suositusikäraja on 12 vuotta, mutta myös nuoremmat voivat olla mukana seikkailussa. Tehtävät matkan varrella ovat melko haastavia, joten vähintään yksi vanhempi kannattaa olla mukana. Peli on myös mahdollista pelata liikuntarajoitteisena, mutta huomioi, että matka on noin 2.5km pitkä. Olethan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää info(at)leveladventures.com/ +358505351567.

Tervetuloa ulkoilmaseikkailuun!