Vankilapako 1 ja 2

Vaikeustaso:
Ikäsuositus: 12+
Tervetuloa pahamaineiseen Rikers Islandin vankilaan New Yorkin Bronxiin. Vain muutama ihminen on onnistunut pakenemaan koko vankilan historian aikana. Nyt on sinun vuorosi yrittää, eikä se tule olemaan helppoa… Pelejä on kaksi identtistä, joten kaksi ryhmää voi kisailla yhtä aikaa! Mikäli haluat varata molemmat pelit samaan aikaan, varaathan molemmat vapaat ajat samalta päivältä, eli ensin vankilapaon 1 ja sitten vankilapaon 2. Huom! Vankilapako pelin voi pelata myös helpotettuna lapsille sopivana versiona. Jos haluatte pelata helpotetun pelin, mainitsethan siitä varauksessasi!

Varaa huone

Galleria

Mikäli haluat varata molemmat Vankilapaot kirjoita tämä varauksen lisätietoihin, tai soita +358 45 118 6386, tai laita meille sähköpostia info(at)trapfactory.fi

Tämä peli on myös pelattavissa Exit Oulussa. Emme suosittele pelaamista uudelleen, jos olet jo pelannut sen Oulussa. Katso muut pakopelimme alta!

Lasten Vankilapako

Oletko tulossa pelaamaan perheen pienimpien kanssa? Vai kenties perheen nuoret haluaisivat pelata keskenään? Vankilapako pelin voi pelata myös helpotettuna, lapsille sopivana versiona. Jos haluatte varata helpotetun pelin, mainitsethan siitä varauksen lisätiedot kenttään tai laita meille viestiä info(at)trapfactory.fi. Huomioithan, että huoneessa on kolmen naisen bikinikuvat.