Juuri sinulle

Häät & Polttarit

Jotain ikimuistoista ja uniikkia

Polttarit – Hauskaa yhdessä!

Polttarit edessä Helsinki/Espoo alueella? Oletko suunnittelemassa ystävällesi yllätystä vailla vertaa? Miltä kuulostaisi polttarit pakopelillä, jonka jälkeen pääsette seurueenne kanssa juhlahuoneeseen nauttimaan räätälöidyistä tarjoiluista? Voitte myös halutessanne yhdistää pakettiin panimokierroksen Olarin panimolla naapurissamme. (Saatavuus tarkistettava etukäteen). Sijaitsemme vain 10 min päästä Helsingin keskustasta ja kätevästi Aalto-Yliopiston metropysäkin vieressä. TERVETULOA!

Voit suunnitella kanssamme räätälöidyn polttari elämyksen jopa 60:lle hengelle tai voit varata valmiin polttaripaketin 3-10 hengelle.

POLTTARIPAKETTI sisältää valitsemanne pakopelin + tunnin tilavuokran pienemmässä juhlatilassamme ja valitsemanne herkkumenun.

POLTTARIPAKETTI SALTY

3-4 hlö 396,90€
5-6 hlö 426,90€
7-8 hlö 496,90€
9-10hlö 531,90€

Suolaisen menun sisältö: Viinirypäleitä, suolakeksejä, viikunahilloa, antipastoleikkeitä, vihreitä oliiveja, Brie-, Port salut-, Manchego- ja Sinihomejuustoja.

POLTTARIPAKETTI SWEET

3-4 hlö 392,00€
5-6 hlö 422,00€
7-8hlö 569,00€
9-10 hlö 604,00€

Makean menun sisältö: Juusto- tai suklaakakku valikoimastamme, mustikoita, mansikoita, pähkinä-hedelmäsekoitus, viinirypäleitä ja sipsejä.

Virvoitusjuomat lisäksi: Coca-cola, fanta, tai maku kivennäisvesi +2,50€/hlö. Omat kuohuvat/juomat saa tuoda mukana! Muistathan tällöin tuoda omat kuohuviinilasit.

Paketteja on mahdollista räätälöidä toiveidenne mukaisesti. Paketit ovat myös saatavina vegaanisena ja/tai gluteenittomana lisähintaan +30€. Voimme myös piilottaa pelihuoneeseen vaikka kuohuviinipullon laseineen tai muun viestin tulevalle sulholle/morsiamelle. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Polttaripakettien hinnat sisältää valitsemanne pakopelin/-t, tunnin tilavuokran pienemmässä juhlatilassamme ja valitsemanne herkkumenun kertakäyttöastioineen. Tervetuloa viettämään polttaripäivää mysteerien parissa!

Häät – Ainutlaatuinen industrial tunnelma

Oletko aina haaveillut uniikista ja autenttisesta häätilasta pääkaupunkiseudulla? Kaipaatko häihisi omanlaista ohjelmaa? Järjestä hääsi Trap Factorylla ja nauti ainutlaatuisesta elämyksestä. Tarjoamme teille tehdas-teemaisen miljöön, pakohuonepelejä ja taitopelikisailua aktiviteeteiksi ja muita oheispalveluja kuten DJ:n, bilebändin ja taikurin. Herkullinen buffet-illallinen järjestyy kauttamme laadukkaiden catering-yhteistyökumppaneidemme kanssa. Autamme mielellämme suunnittelussa aina kattauksesta bilebändin valintaan.

Juhlatila on vanha konepaja, tunnelmallinen ja ainutlaatuisen rustiikkinen. Tilaa istuvaan illalliseen on jopa 120 hengelle. Juhlatiloistamme löytyy mm. laadukas äänentoisto, esiintymislava, kaksi langatonta mikkiä, kylmäsäilytystilat omille juomille ja tarvittaessa takahuone illan esiintyjälle.

Voit tutustu tiloihin lisää tästä.

Pyydä tarjous!