Juuri sinulle

Häät & Polttarit

Jotain ikimuistoista ja uniikkia

Polttarit – Hauskaa yhdessä!

Polttarit edessä Helsinki/Espoo alueella? Oletko suunnittelemassa ystävällesi yllätystä vailla vertaa? Tarjoamme laadukkaita ja ainutlaatuisia pakohuonepelejä täynnä mysteereitä, niin aloittelevalle ratkojalle kun jo kokeneelle konkarille.  Jopa 60 hengen ryhmä mahtuu meille pelaamaan samanaikaisesti ja sijaitsemme vain 10 min päästä Helsingin keskustasta. Polttari-ohjelma voisi sisältää:

  • Pakopeli-kisa identtisissä Vankilapako huoneissamme
  • Lahjan piilotus pakohuoneeseen
  • Olut-tasting tai pienpanimokierros
  • Taikurin esitys

Voimme piilottaa huoneeseen vaikka kuohuviinipullon laseineen tai muun viestin tulevalle sulholle/morsiamelle. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Häät – Ainutlaatuinen industrial tunnelma

Oletko aina haaveillut uniikista ja autenttisesta häätilasta pääkaupunkiseudulla? Kaipaatko häihisi omanlaista ohjelmaa? Järjestä hääsi Trap Factorylla ja nauti ainutlaatuisesta elämyksestä. Tarjoamme teille tehdas-teemaisen miljöön, pakohuonepelejä ja taitopelikisailua aktiviteeteiksi ja muita oheispalveluja kuten DJ:n, bilebändin ja taikurin. Herkullinen buffet-illallinen järjestyy kauttamme laadukkaiden catering-yhteistyökumppaneidemme kanssa. Autamme mielellämme suunnittelussa aina kattauksesta bilebändin valintaan.

Juhlatila on vanha konepaja, tunnelmallinen ja ainutlaatuisen rustiikkinen. Tilaa istuvaan illalliseen on jopa 120 hengelle. Juhlatiloistamme löytyy mm. laadukas äänentoisto, esiintymislava, kaksi langatonta mikkiä, kylmäsäilytystilat omille juomille ja tarvittaessa takahuone illan esiintyjälle.

Voit tutustu tiloihin lisää tästä.

Pyydä tarjous!