Lasten syntymäpäiväjuhlat

Vietä ikimuistoiset lastenjuhlat Trap Factorylla

Lasten escape room synttärit

Järjestä lasten synttärit Trap Factoryn tiloissa Espoossa, 10min päässä Helsingin keskustasta. Näissä juhlissa jokainen pääsee osallistumaan, onnistumaan, seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä yhteistyöllä. Tule nauttimaan herkkupöydän antimista ja ainutlaatuisesta seikkailusta pakohuoneessa. Näistä synttäreistä riittää puheenaihetta varmasti pitkään. Helpot lastenjuhlat järjestät meillä!

Lastenjuhlapaketit ja tarjoilut

PAKOPELI JA AARREJAHDIN VIIDAKKOMENU

Karkkia
Sipsejä
Keksejä
Popkornia
Limpparia

Tilaisuus 6 hengelle 270€
Lisähenkilöt +20€/hlö

PAKOPELI JA TAIKURIN HERKKUMENU

Lihapullia
Nakkeja
Popkornia
Limsaa
Sipsejä
Karkkia
Pieniä kanelipullia

Tilaisuus 6 hengelle 290€
Lisähenkilöt +20€/hlö

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit, juhlahuone tunniksi, sekä tarjoilut. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Minimiveloitus on kuuden osallistujan paketti, lisähenkilöt ovat +20€ sekä enimmäismäärä 20 juhlijaa.

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Yli 7 pelaajaa, jaetaan  useampaan pelihuoneeseen. Alle kouluikäisille suosittelemme yhtä aikuista mukaan peliin. Juhlahuonetta on mahdollista koristella pakopelien aikana. Koristeiden tulee olla helposti purettavissa.

Voit tuoda mukanasi oman täytekakun, muista ottaa kakkua varten tarjoiluastiat mukaan! Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 48h ennen juhlia. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät. Syntymäpäivät on myös mahdollista järjestää ilman tarjoiluita, jolloin hinta kuudelle hengelle on 240€ (lisähenkilöt +20€/hlö). Hintaan sisältyy pakopeli ja syntymäpäivähuone tunniksi pakopelin jälkeen.

Lataa ja tulosta valmis kutsupohja tästä. 🙂

HUOM! Kaikki vieraat/pelaajat tulee olla paikalla 15min ennen tilaisuuden alkamista! Jos pakopelinne aloitus myöhästyy, saatamme joutua ottamaan aikaa pelistä pois.

Varaa synttäritila sekä pakohuonepelit alla olevista kalentereista

Huomioithan varausta tehdessäsi, että varaat sekä juhlatilan että pakohuonepelit. Löydät nämä erillisistä varauskalentereista alta. Ilmoitathan lisätiedoissa mieluisan herkkumenun, osallistujamäärä sekä mahdolliset allergiat.

Voit tehdä varauksen myös soittamalla +358 45 118 6386 tai sähköpostilla info@trapfactory.fi. Haluatko lastenjuhliin taikurin esiintymään? Kysy meiltä tarjousta!

Lisääthän varauksen lisätietoihin toiveesi tarjoiluista sekä osallistujamäärän ja iät, mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat.

Varaa aika

Varaa pakopeli(t) alla olevasta kalenterista. Suosittelemme valitsemaan yhden pakopelin per 6 pelaajaa.

Varaa aika