Lasten syntymäpäiväjuhlat

Lasten synttärit Espoo ja Helsinki - Vietä ikimuistoiset lastenjuhlat Trap Factorylla

Lasten escape room -synttärit

Helpot lasten synttärit Espoo ja Helsinki – Järjestä lasten synttärit pakohuoneella Trap Factoryn tiloissa Espoossa, vain 10minuutin päässä Helsingin keskustasta. Näissä juhlissa jokainen pääsee osallistumaan, onnistumaan, seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä yhteistyöllä. Tule nauttimaan herkkupöydän antimista ja ainutlaatuisesta seikkailusta pakohuoneessa. Näistä synttäreistä riittää puheenaihetta varmasti pitkään. Helpot lastenjuhlat järjestät meillä!

Lastenjuhlapaketit ja tarjoilut

PAKOPELI JA AARREJAHDIN VIIDAKKOMENU

Karkkia
Sipsejä
Keksejä
Popkornia
Limsaa

Tilaisuus 6 hengelle 290€
Lisähenkilöt +35€/hlö

 

PAKOPELI JA TAIKURIN HERKKUMENU

Karkkia
Sipsejä
Minidonitseja TAI Jäätelöä (L, V, G)
Popkornia
Limsaa

Tilaisuus 6 hengelle 300€
Lisähenkilöt +35€/hlö

PAKOPELI JA JUNAILIJAN MATKAMENU

Karkkia
Sipsejä
Minidonitseja TAI Jäätelöä (L, V, G)
Hot dogeja (G)
Limsaa
Kakku:
Mutakakku
Daimkakku (G)
tai Hasselpähkinä-suklaakakku (V)

Tilaisuus 6 hengelle 320€
Lisähenkilöt +35€/hlö

Varaa synttäripaketti

Varaa synttäripaketti kalenterista. Voit varata synttärit kalenterin kautta aikaisintaan 2 päivää ja viimeistään 10  päivää aikaisemmin. Mikäli haluat varata juhlat yli 10 päivän päähän, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai laita sähköpostia.

Ilmoita varauksen lisätiedoissa seuraavat asiat:

  • Henkilömäärä ja osallistujien ikä
  • Toivomasi pakopelit (6-8 henkeä per peli)
  • Menuvalinta (menun sisältäessä minidonitsit tai jäätelöt tai kakun, ilmoitathan minkä vaihtoehdon haluat)
  • Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot (nämä voi tiedottaa myös myöhemmin, viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuuden alkua)

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit, juhlahuone tunniksi, sekä tarjoilut. Ilmoitathan ennakkoon, mikäli haluat vaihtaa limsan mehuun. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Minimiveloitus on kuuden osallistujan paketti, lisähenkilöt ovat +35€, sekä enimmäismäärä 20 juhlijaa.

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Yli 8 pelaajaa jaetaan  useampaan pelihuoneeseen. Alle 8-vuotiaille ja ensikertalaisille suosittelemme yhtä aikuista mukaan peliin.

Juhlahuonetta on mahdollista koristella pakopelien aikana. Koristeiden tulee olla helposti purettavissa.

Voit tuoda mukanasi oman täytekakun, muista ottaa kakkua varten tarjoiluastiat mukaan! Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 48h ennen juhlia. Huomioithan, että alle yhdeksän hengen ryhmille tarjoamme kaikki herkut erityisruokavalioiden mukaan. Esimerkiksi, jos ryhmässä on kasvissyöjä, saavat kaikki nauttia kasvisnakkeja hot dogeissa. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät.

Syntymäpäivät on myös mahdollista järjestää ilman tarjoiluita, jolloin hinta kuudelle hengelle on 240€ (lisähenkilöt +25€/hlö). Hintaan sisältyy pakopeli ja syntymäpäivähuone tunniksi pakopelin jälkeen.

Lataa ja tulosta valmis kutsupohja alta:

 

HUOM! Kaikki vieraat/pelaajat tulee olla paikalla 15min ennen tilaisuuden alkamista! Jos pakopelinne aloitus myöhästyy, saatamme joutua ottamaan aikaa pelistä pois.

Voit tehdä varauksen yläpuolella olevasta kalenterista, soittamalla +358 45 118 6386 tai sähköpostilla info@trapfactory.fi.

Haluatko lastenjuhliin taikurin esiintymään? Kysy meiltä tarjousta!

Ilmoitathan varauksessasi haluamanne pakopelin sekä mieluisan herkkumenun, osallistujamäärä sekä mahdolliset allergiat.