Lasten syntymäpäiväjuhlat

Vietä ikimuistoiset lastenjuhlat Trap Factorylla

Lasten escape room synttärit

Järjestä lasten synttärit Trap Factoryn tiloissa Espoossa, 10min päässä Helsingin keskustasta. Näissä juhlissa jokainen pääsee osallistumaan, onnistumaan, seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä yhteistyöllä. Tule nauttimaan herkkupöydän antimista ja ainutlaatuisesta seikkailusta pakohuoneessa. Näistä synttäreistä riittää puheenaihetta varmasti pitkään. Helpot lastenjuhlat järjestät meillä!

Lastenjuhlapaketit ja tarjoilut

PAKOPELI JA AARREJAHDIN VIIDAKKOMENU

Karkkia
Sipsejä
Keksejä
Popkornia
Limsaa

Tilaisuus 6 hengelle 270€
Lisähenkilöt +25€/hlö

PAKOPELI JA TAIKURIN HERKKUMENU

Lihapullia ja
Nakkeja cocktail tyyliin
Popkornia
Sipsejä
Karkkia
Pieniä kanelipullia
Limsaa

Tilaisuus 6 hengelle 290€
Lisähenkilöt +25€/hlö

PAKOPELI JA JUNAILIJAN MATKAMENU

Lihapullia ja
Nakkeja cocktail tyyliin
Jäätelöä
Keksejä
Sipsejä
Karkkia
Limsaa

Tilaisuus 6 hengelle 300€
Lisähenkilöt +25€/hlö

PAKOPELI JA MAFIOSON MAHTIMENU

Lihapullia ja
Nakkeja cocktail tyyliin
Kanelipullia
Sipsejä
Karkkia
Limsaa
Mutakakku, Daim -kakku TAI Prinsessakakku

Tilaisuus 6 hengelle 310€
Lisähenkilöt +25€/hlö

Varaa synttäripaketti

Varaa synttäripaketti kalenterista, ilmoita varauksen lisätiedoissa seuraavat asiat:

  • Henkilömäärä ja osallistujien ikä
  • Toivomasi pakopelit (6-8 henkeä per peli)
  • Menuvalinta
  • Mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot (nämä voi tiedottaa myös myöhemmin, viimeistään 48 tuntia ennen tilaisuuden alkua)

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit, juhlahuone tunniksi, sekä tarjoilut. Ilmoitathan ennakkoon, mikäli haluat vaihtaa limsan mehuun. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Minimiveloitus on kuuden osallistujan paketti, lisähenkilöt ovat +25€, sekä enimmäismäärä 20 juhlijaa.

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Yli 7 pelaajaa, jaetaan  useampaan pelihuoneeseen. Alle 8-vuotiaille ja ensikertalaisille suosittelemme yhtä aikuista mukaan peliin. Juhlahuonetta on mahdollista koristella pakopelien aikana. Koristeiden tulee olla helposti purettavissa.

Voit tuoda mukanasi oman täytekakun, muista ottaa kakkua varten tarjoiluastiat mukaan! Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 48h ennen juhlia. Huomioithan, että alle yhdeksän hengen ryhmille tarjoamme kaikki herkut erityisruokavalioiden mukaan. Esimerkiksi, jos ryhmässä on kasvissyöjä, saavat kaikki nauttia kasvispyöryköitä. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät. Syntymäpäivät on myös mahdollista järjestää ilman tarjoiluita, jolloin hinta kuudelle hengelle on 240€ (lisähenkilöt +25€/hlö). Hintaan sisältyy pakopeli ja syntymäpäivähuone tunniksi pakopelin jälkeen.

Lataa ja tulosta valmis kutsupohja alta:

 

HUOM! Kaikki vieraat/pelaajat tulee olla paikalla 15min ennen tilaisuuden alkamista! Jos pakopelinne aloitus myöhästyy, saatamme joutua ottamaan aikaa pelistä pois.

Voit tehdä varauksen yläpuolella olevasta kalenterista, soittamalla +358 45 118 6386 tai sähköpostilla info@trapfactory.fi. Haluatko lastenjuhliin taikurin esiintymään? Kysy meiltä tarjousta!

Ilmoitathan varauksessasi haluamanne pakopelin sekä mieluisan herkkumenun, osallistujamäärä sekä mahdolliset allergiat.