Lasten syntymäpäiväjuhlat

Vietä ikimuistoiset lastenjuhlat Trap Factoryllä

Lasten escape room synttärit

Järjestä lasten synttärit Trap Factoryn tiloissa Espoossa, 10min päässä Helsingin keskustasta. Näissä juhlissa jokainen pääsee osallistumaan, onnistumaan, seikkailemaan ja ratkomaan tehtäviä yhteistyöllä. Onnistumisen ilo jaetaan koko porukan kesken. Osallistujat voivat valita oman seikkailunsa yhdeksästä pakopelistä (huom, yksi peleistä kauhuteemoitettu) ja pelin jälkeen nauttia herkkupöydän tarjoiluista tunnelmallisessa juhlahuoneessa. Alle kouluikäisille suosittelemme yhtä aikuista mukaan peliin. Helpot lastenjuhlat järjestät meillä!

Lastenjuhlapaketit ja tarjoilut

PAKOPELI JA AARREJAHDIN VIIDAKKOMENU

Karkkia
Sipsejä
Keksejä
Popkornia
Limpparia

Tilaisuus 6 hengelle 270€
Lisähenkilöt +20€/hlö

PAKOPELI JA TAIKURIN HERKKUMENU

Lihapullia
Nakkeja
Popkornia
Limsaa
Sipsejä
Karkkia
Pieniä kanelipullia

Tilaisuus 6 hengelle 290€
Lisähenkilöt +20€/hlö

Pakettihintaan sisältyy valinnan mukaiset pakopelit, juhlahuoneen vuokra tunniksi sekä tarjoilut. Tilaisuuden kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Minimihenkilömäärä on viisi osallistujaa. Juhlatilaan sopii maksimissaan 25 juhlijaa.

Yhteen pakopeliin suosituspelaajamäärä on 5-6 pelaajaa. Mikäli pelaajia on enemmän kuin 7, jaetaan heidät useampaan pelihuoneeseen. Juhlahuonetta on mahdollista koristella sen aikaa kun osallistujat ovat pakopelissä. Koristeiden tulee olla helposti purettavissa tilaisuuden jälkeen.

Voit tuoda mukanasi oman täytekakun, muista ottaa tarjoiluastiat mukaan. Pystymme huomioimaan yleisimmät erikoiruokavaliot. Ilmoitathan allergiat ja erityisruokavaliot viimeistään 48h ennen juhlia. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät. Syntymäpäivät on myös mahdollista järjestää ilman tarjoiluita, jolloin hinta kuudelle hengelle on 240€ (lisähenkilöt +20€/hlö). Hintaan sisältyy pakopeli ja syntymäpäivähuone tunniksi pakopelin jälkeen.

Lataa ja tulosta valmis kutsupohja tästä. 🙂

Tilaa lasten syntymäpäiväjuhlat

Tarjouspyyntölomakkeen kautta, soittamalla +358 45 118 6386 tai sähköpostilla info@trapfactory.fi. Haluatko lastenjuhliin taikurin esiintymään? Kysy meiltä tarjousta!