Siirrettävät pakopelit

Tilaa pakopeli tapahtumaansi.

Siirrettävät pakopelit

Tilaa siirrettävä pakopeli tapahtuman tai omiin tiloihin. Laadukas, itse rakennettu  siirrettävä pakopeli sopii hyvin messuille, yritysten tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Siirrettävä pakopeli voidaan pystyttää haluamiisi sisä- tai ulkotiloihin, joko soveltuvaan huoneeseen tai teltan sisään. Pelin kestoa ja vaikeusastetta voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Valikoimassa on kaksi valmista pakopeliteemaa: Labyrintti ja Game of Games.

Siirrettäviin pakopeleihin kuuluu aina kuljetus, kasaus, purku ja pelinohjaus.

Peliteemat

LABYRINTTI

Kairo on vaarassa! Syvällä Kairon aavikoilla sijaitsevasta labyrintistä on varastettu ikiaikainen aarre. Vanhan legendan mukaan jumalat kätkivät labyrinttiin kirouksen ja sinetöivät sen aarteella. Ilman aarrettaan kirous pääsee valloilleen ja pyyhkäisee koko Kairon pois maailman kartalta! Aarteenmetsästäjät hälytetään suorittamaan vaarallista tehtävää; etsi varastettu aarre ja palauta se takaisin paikoilleen, ennen kuin aika loppuu ja kirous käy toteen.

Vaikeusaste: Labyrintti 2/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia (+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: suositusmäärä on 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila (metriä): 4 x 4

GAME OF GAMES

Petteri on vaarassa! Eräänä aamuna vedonlyöntiä rakastava Petteri ilmoitti töihin tullessaan lyövänsä kuukauden palkan verran vetoa, että selviää mistä tahansa eteen tulevasta haasteesta voittajana. Petterin rehvasteluun kyllästyneet työtoverit kehittivät opetuksen antaakseen nerokkaan juonen. Ja nyt Petteri istuu pöydän ääressä täysin neuvottomana. Tehtävänäsi on auttaa Petteri-parkaa voittamaan lyömänsä veto ennen kuin aika loppuu.

Vaikeusaste: 4/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia (+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: suositusmäärä on 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila (metriä): 4 x 4

 

Tilaukset: Tarjouspyyntölomakkeen kautta, soittamalla +358 45 118 6386 tai myynti@trapfactory.fi

Teemme myös kustomoituja pakopelejä tapahtumiin, messuille ja juhliin. Lisätietoja petteri@trapfactory.fi.