Trap Factoryn striimauspalvelut

Striimattava kokoukset, etätapahtumat ja -konsertit

Striimaus- ja webcast-palvelut sekä sisällöntuotto ammattimaisesti kaikkiin tapahtumiin

Tuotelanseeraus, etäkokous, tiedotustilaisuus, osavuosikatsaus, yhtiökokous, koulutustilaisuus, henkilöstöpäivä, tiimipäivä ja pikkujoulut. Oli tapahtumasi mikä tahansa, se voidaan järjestää etänä, paikan päällä tai yhdistelmänä edellisistä. Suoralähetys vähentää riskiä ja säästää aikaa ja rahaa, kun suurin osa tapahtuman seuraajista voi osallistua etänä.

Musiikkia tai esittäviä taiteita sisältävät tuotannot: konsertti, messut, musiikkitapahtuma, performanssi ja esitys järjestettynä striimauspalveluita hyödyntäen takaa mieleenpainuvan ja turvallisen kokemuksen yleisölle.

Striimattavat hybridi-tapahtumat tiloissamme Espoon Otaniemessä järjestetään ammattimaisen henkilökunnan toteuttamana siten, että osallistujia on sekä paikan päällä, että etänä. Hoidamme paikalle lähetystekniikan ammattilaisen sekä tarvittavan kaluston. Hoidamme myös kaikki muut suoralähetettävään tilaisuuteen liittyvät seikat.

Laadukas ja kustannustehokas striimattu tapahtuma Trap Factoryllä sisältää:

Toimivat ainutlaatuiset tilat. Tilat Espoon Otaniemessä ovat hyvien yhteyksien varrella ja tiloissa on tilaa, ja hyvä ilmanvaihto, vakaa internetyhteys, esiintymislava ja muunneltava valaistus. Korkea juhlatila parvineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin tapahtumiin. Palkitut catering yhteistyökumppanit hoitavat ruokailun Trap Factoryllä on isot, ilmavat tilat ja hyvä ilmanvaihto. Tule tutustumaan ja innostu.

Mielenkiintoinen ohjelmasisältö. Tuotamme ohjelmasisältöä striimattavaan tapahtumaan huomioiden paikalla olevan yleisön, sekä etänä tapahtumaan liittyvät.  Ohjelman tuotannossa hyödynnämme yhteistyökumppaniemme osaamista. Tilaisuuden striimattu osuus voidaan tallentaa videontoistopalveluun, kuten YouTubeen, myöhemmin katsottavaksi ilmaiseksi tai erikseen ostettavalla pääsylipulla.

Osallistujien turvallisuus. Paikan päällä tapahtumaan osallistuva yleisö järjestelyissä otamme huomioon voimassa olevat kokoontumisrajoitukset ja suositukset sekä määräykset. Arvioimme, ja toteutamme, tapauskohtaisesti tarvittavat toimenpiteet, jotta osallistuminen on turvallista. Esimerkiksi maskipakko osallistujille on mahdollinen tilanteesta riippuen.

Vuorovaikutus. Tapahtuman osallistujat sekä paikalla, että etänä voivat osallistua mukaan ohjelmaan. Etänä seuraavat voivat hyödyntää esimerkiksi chat-seinän, äänestyksien ja muiden interaktiivisia keinoja. Ohjelmassa otetaan huomioon molemmat yleisöt sekä paikalla, että kotona, esimerkiksi järjestämällä ohjelmaa striimiin paikallaolijoiden ruokailun ajaksi.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä tästä