Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://trapfactory.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Trap Factory

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Trap Factory Oy
Metallimiehenkuja 6 D
02150 Espoo

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Roope Walhström
+358 45 118 6368
info@trapfactory.fi

Rekisterin nimi

Trap Factoryn asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteiden hoitaminen sekä markkinointiviestintä

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi
  • IP-Osoite
  • Sivuston selailutiedot
  • Puhuttu kieli (suomi / englanti)

Tietolähteet

Tieto kerätään rekisteröidyltä henkilöltä itseltään.

Tietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta muille kuin viranomaisille (tarvittaessa)

Tietojen luovuttaminen EU- / ETA-alueiden ulkopuolelle

Käytämme Mailchimp-uutiskirjetyökalua asiakasviestinnän ja suoramarkkinoinnin tarkoituksiin. Mailchimp on Yhdysvaltalainen yritys, joten käyttäjän antamat henkilötiedot siirtyvät Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot on joka tapauksessa suojattu henkilötietolain mukaisesti. Mailchimp kuuluu myös EU:n ja USA:n välisen Privacy Shield sopimuksen piiriin.

Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötiedot säilytetään toistaiseksi.

Rekisterin suojaus

Tiedot löytyvät mm. palomuurein ja salasanoin suojatuista tietokannoista.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi HetiL 29§:n mukaisesti tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Pyyntö tehdään info@trapfactory.fi sähköpostiosoitteen kautta.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröity voi HetiL 39§:n mukaan vaatia tietojensa korjaamista. Pyyntö tehdään info@trapfactory.fi sähköpostiosoitteen kautta.

Suoramarkkinoinnin suostumus

Rekisteröity henkilö voi tilata tai perua uutiskirjeen itsenäisesti tai ottamalla yhteyttä rekisteriä hoitavaan henkilöön.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivustovierailijoiden käyttäytymisen seuraamiseen ja sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Voit halutessasi estää evästeiden käyttämisen oman selaimesi asetuksista. Huomioi kuitenkin, että verkkosivujen toiminnallisuus saattaa tämän johdosta heikentyä.

Sivustolla käytössä olevat seurantatyökalut

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp

Mitä evästeet ovat?

Eväste on tiedosto, joka tallentuu käyttäjän tietokoneelle tämän vieraillessa sivustolla. Se sisältää pienen määrän tietoa vierailijan käyttäytymisestä tämän vierailun aikana.

Evästeet eivät ole haitallisia ja niiden avulla voidaan usein parantaa sivuston latausnopeutta sekä vierailijan käyttökokemusta. Evästeet ovat täysin tavallisia tekstitiedostoja.