UKK

Milloin Trap Factory on avoinna?

Olemme avoinna pelivarausten mukaan. Puhelimella  tavoitat meidät joka päivä klo 10.00-18.00 numerosta +358 45 1186 386 ja toisinaan jopa myöhemminkin illalla.

Huomaathan, että varauskalenteri ei näytä aikoja alle 24 tunnin sisällä. Jos haluatte pikaisella aikataululla pelaamaan, soita meille ensin ja katsotaan vapaat peliajat.

Tiedustelut isompien ryhmien peleistä,  kokous- ja muista tapahtumapaketeista jne. onnistuu yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla myynti(at)trapfactory.fi tai myyntipalvelustamme, puh. +358 45 163 2206. (Arkisin 10-18)

Mistä teidät löytää? 

Osoite on Metallimiehenkuja 6 D, 02150 Espoo. Sijaitsemme noin 200m Aalto yliopiston metroasemalta ja 100m Aalto Yliopisto (M) bussipysäkiltä. Metrolta meille löytää poistumalla Otaniementien (A) uloskäynnistä ja suuntaamalla itään Vuorimiehentien yli ylämäkeen Metallimiehenkujalle. Pysäköintipaikkoja on Metallimiehenkujan varrella sekä talon alapihalla.

Kuinka kauan pakopeli kestää?

Peli kestää 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua noin 5-10 minuuttia ennen varauksen alkua ja lopuksi annamme pikaisia vinkkejä seuraavaan peliin. Kokonaisuudessaan kannattaa varata siis noin 1h ja 15min koko elämykseen. Lisätietoja saapumisesta saat sähköpostiisi varausvahvistuksen mukana.

Mikä on etäpakopeli?

Etäpakopeli on kokonaan etäyhteydellä pelattava pakohuonepeli, jonka voit pelata vaikka omalta kotisohvaltasi. Edes pelitiimin ei tarvitse olla samassa osoitteessa! Voit pelata etäpakopelin Avatarin kanssa, jolloin ratkot huoneen mysteereitä neuvomalla huoneessa liikkuvaa peliohjaajaa, tai voit kokeilla pian valikoimaamme tulevaa “Pelaa milloin vain -etäpakopeliä”, jossa saat pelata rauhassa ilman aikapainetta.

Mikä on ulkoilmapeli?

Ulkoilma seikkailupelejämme löydät ympäri Suomea! Kokoa tiimi ja lähde ratkomaan pakohuonepeleistä tuttuja pulmia samalla ulkoilmasta nauttien. Sinun ei tarvitse varata peliä etukäteen vaan voit pelata milloin haluat ja niin kauan kuin haluat. Kunhat olet kartan osoittamassa paikassa, peli voi alkaa. Pelit pelataan GPS-pohjaisen sovelluksen Level Adventuresin avulla. Lue lisää täältä!

Ovatko huoneet pelottavia?

Huoneissa ei ole mitään pelottavaa tai kauhuefektejä. Poikkeuksena kauhuteemainen peli Ansa.

Mikä pakopelin vaikeusaste on sopiva minulle?

Pelien vaikeusasteet ovat asteikolla yhdestä viiteen ja ne on merkitty pelien yhteyteen tehdas symbolein. Helpoimmat, yhden tehtaan pakopelit sopivat hyvin aloittelijoille ja lapsi-perheille. Kolmen ja viiden tehtaan pelit sopivat paremmin pelaajille, jotka ovat pelanneet pakopelejä aiemminkin. Mikäli kaipaat neuvoja pelin valintaan autamme ilomielin puhelimitse  +358 45 1186 386. Olemme myös kehittäneet helpotetut lapsiystävälliset versiot Vankilapaosta, Idän Pikajunasta, Aarrejahdista ja Taikurin Talosta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli haluat varata helpotetun version.

Voiko pelin pelata englanniksi?

Yes you can! Kaikki pelimme ovat pelattavissa sekä suomeksi että englanniksi. Ilmoitattehan varauksen yhteydessä tai viimeistään paikan päällä, jos haluatte peliohjeet ja pelin englanniksi.

Miten tulee toimia kun pelaajamäärä muuttuu alkuperäisestä?

Suositus pelaajamäärä pakopeliin on 4-6 henkilöä. Yhden pelin varauksissa osallistujamäärän muutoksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, jos mahdutte kaikki yhteen pakopeliin. Useamman pelin varauksissa ilmoitattehan pelaajamäärän muutoksista, jotta voimme tarvittaessa varata teille lisää pelejä tai peruuttaa yksittäisiä pelivarauksia. Kaikki ilmoitukset tulisi tehdä hyvissä ajoin, yhden pelin varauksissa viimeistään 24 tuntia ennen pelin alkua ja useamman pelin varauksissa 48 tuntia ennen pelien alkua.

Voiko peleihin tuoda lapsia? 

Toki! Vanhempien arvion mukaan lapset voivat paeta huoneesta itsenäisesti tai vanhempien seurassa. Poikkeuksena kauhuteemainen Ansa, jota emme suosittele alle 12-vuotiaille. Järjestämme pakopelien lisäksi myös muuta ohjelmaa lastenjuhliin. Lisätietoja täältä.

Haittaako, jos ryhmässä on yli 6 henkilöä? 

Suosittelemme pelikokemuksen kannalta pelaajamääräksi 4-6 pelaajaa, mutta joihinkin peleihin mahtuu jopa 7-8 henkilöä. Hinta on tällöin 25€/hlö.

Sopivatko pelit pikkujouluihin, polttareihin ja yms. juhliin? 

Todellakin! Voimme myös järjestää peleihin pientä extraa, esimerkiksi piilottaa lahjan peliin sankarin löydettäväksi tms. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikä on sopiva vaatetus pakopeleihin?

Normaali vaatetus on riittävä pakopeleissä, kenkiä ei tarvitse riisua pakopeleihin tultaessa. Pelit ovat pelattavissa myös korkokengissä ja juhlavaatteissa, mutta suosittelemme varaamaan pelit joissa ei ole ryömimistä. Lisätietoja peleistä saa soittamalla: +358 45 1186 386.

Miten maksetaan?

Pakopelin voi maksaa paikan päällä yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä tai lahjakortilla. Maksu voidaan suorittaa yhdellä maksulla tai jaettuna pelaajaosuuksien mukaan. Myös kulttuurisetelit, -kortit ja -applikaatiot kuten, Smartum, Edenred, ePassi, EazyBreak ja Tyky+ käyvät. Yrityksillä on mahdollisuus laskutukseen, josta on sovittava ennen pelejä. Laskutustiedot tulee lähettää etukäteen osoitteeseen info(at)trapfactory.fi. Suosimamme laskutustavat ovat verkkolasku ja sähköposti.

Miten perun tai siirrän varauksen? 

Voit perua tai siirtää varauksen varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Voit myös laittaa mailia info(at)trapfactory.fi tai soittaa, jos varaamasi aika ei sovikaan. Yhden pelin varauksissa peruutukset sekä muutokset huonemäärässä on tehtävä viimeistään 24h ennen varausta. Kahden tai useamman pelin varauksissa  peruutukset viimeistään 48h ennen varausta. Peruuttamattomasta huonevarauksesta veloitamme 50 euroa/peli.

Mitenkäs ruoat ja juomat? 

Järjestyy! Järjestämme ruokailua ja kahvitteluita catering yhteistyökumppaneiden kanssa. Trap Factoryn juhlatiloihin sekä neuvotteluhuoneeseen voimme järjestää monenmoista tarjoilua, kuten esim. kahvitukset, lounaat ja illallisbuffetit. Tilauksissa on catering toimittajasta riippuen minimi osallistujamäärä 10-30 henkilöä. Ota yhteyttä ja kasataan juuri teille sopivat tarjoilut!

Onko pelaaminen turvallista?

Pakopelaaminen on turvallinen aktiviteetti. Tilat sekä pelihuoneet on tarkastettu paloviranomaisten toimesta ja hyväksytty turvallisiksi pelitiloiksi. Poistumistiet on selkeästi merkitty ja poistumisteiden ovissa käytetään elektronisia lukkoja, ja jokaisessa ovessa on hätäavausnappi, jota painamalla oven lukitus aukeaa hätätilanteessa. Sähkökatkon sattuessa ovien lukitus aukeaa automaattisesti. Ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää.

Voiko Trap Factorylle tulla tutustumaan tiloihin?

Kyllä voi tulla. Sovithan tapaamisen etukäteen sähköpostitse myynti(at)trapfactory.fi tai soittamalla puh. +358 45 163 2206.

Tervetuloa!