UKK

Milloin Trap Factory on avoinna?

Olemme avoinna pelivarausten mukaan. Puhelimella  tavoitat meidät joka päivä klo 10.00-21.00 numerosta +358 45 1186 386.

Huomaathan, että varauskalenteri ei näytä aikoja alle 24 tunnin sisällä. Jos haluatte pikaisella aikataululla pelaamaan, soita meille ensin ja katsotaan vapaat peliajat.

Tiedustelut isompien ryhmien peleistä,  kokous- ja muista tapahtumapaketeista jne. onnistuu yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla myynti(at)trapfactory.fi tai myyntipalvelustamme, puh. +358 45 163 2206. (Arkisin 10-18)

Mistä teidät löytää? 

Osoite on Metallimiehenkuja 6 D, 02150 Espoo. Sijaitsemme noin 200m Aalto yliopiston metroasemalta ja 100m Aalto Yliopisto (M) bussipysäkiltä. Metrolta meille löytää poistumalla Otaniementien uloskäynnistä ja suuntaamalla itään Vuorimiehentien yli ylämäkeen Metallimiehenkujalle. Pysäköintipaikkoja on Metallimiehenkujan varrella sekä talon alapihalla. Kartta

Kuinka kauan pakopeli kestää?

Peli kestää 60 minuuttia. Paikalle kannattaa saapua noin 10 minuuttia ennen varauksen alkua. Lisätietoja saapumisesta saat sähköpostiisi varausvahvistuksen mukana.

Ovatko huoneet pelottavia?

Huoneissa ei ole mitään pelottavaa tai kauhuefektejä. Poikkeuksena kauhuteemainen peli Ansa.

Mikä pakopelin vaikeusaste on sopiva minulle?

Pelien vaikeusasteet ovat asteikolla yhdestä viiteen ja ne on merkitty pelien yhteyteen. Helpoimmat, yhden “tehtaan” pakopelit sopivat hyvin aloittelijoille ja lapsille. Kolmen ja viiden “tehtaan” pelit sopivat paremmin pelaajille jotka ovat pelanneet pakopelejä aiemmin. Mikäli kaipaat neuvoja pelin valintaan autamme ilomielin puhelimitse  +358 45 1186 386.

Voiko pelin pelata englanniksi?

Kyllä voi. Kaikki pelimme ovat pelattavissa sekä suomeksi että englanniksi. Ilmoitattehan varauksen yhteydessä tai viimeistään paikan päällä jos haluatte peliohjeet ja pelin englanniksi.

Miten tulee toimia kun pelaajamäärä muuttuu alkuperäisestä?

Suositus pelaajamäärä pakopeliin on 4-6 henkilöä. Yhden pelin varauksissa osallistujamäärän muutoksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, jos mahdutte kaikki yhteen pakopeliin. Useamman pelin varauksissa ilmoitattehan pelaajamäärän muutoksista, jotta voimme tarvittaessa varata teille lisää pelejä tai peruuttaa yksittäisiä pelivarauksia. Kaikki ilmoitukset tulisi tehdä hyvissä ajoin, yhden pelin varauksissa viimeistään 24 tuntia ennen pelin alkua ja useamman pelin varauksissa 48 tuntia ennen pelien alkua.

Voiko peleihin tuoda lapsia? 

Toki! Vanhempien arvion mukaan lapset voivat paeta huoneesta itsenäisesti tai vanhempien seurassa. Poikkeuksena kauhuteemainen Ansa, joita emme suosittele alle 12-vuotiaille. Järjestämme pakopelien lisäksi myös muuta ohjelmaa lastenjuhliin. Lisätietoja täältä.

Haittaako, jos ryhmässä on yli 6 henkilöä? 

Suosittelemme pelikokemuksen kannalta pelaajamääräksi 4-6 pelaajaa, mutta joihinkin peleihin mahtuu jopa 7-8 henkilöä. Hinta on tällöin 25€/hlö.

Sopivatko pelit pikkujouluihin, polttareihin ja yms. juhliin? 

Todellakin! Voimme myös järjestää peleihin pientä extraa, esimerkiksi piilottaa lahjan peliin sankarin löydettäväksi tms. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikä on sopiva vaatetus pakopeleihin?

Normaali vaatetus on riittävä pakopeleissä, kenkiä ei tarvitse riisua pakopeleihin tultaessa. Pelit ovat pelattavissa myös korkokengissä ja juhlavaatteissa, mutta suosittelemme varaamaan pelit joissa ei ole ryömimistä tai kiipeilyä. Lisätietoja peleistä saa soittamalla: +358 45 1186 386

Miten maksetaan?

Pelin voi maksaa paikan päällä kerralla tai jokainen voi maksaa oman pelaajaosuutensa erikseen. Kulttuurisetelit kuten Edenred, E-passi ja Eazybreak käyvät meillä. Yrityksille on myös laskutusvaihtoehto ja verkkolaskutus onnistuu. Laskutustiedot on lähetettävä etukäteen Myynti(at)trapfactory.fi.

Miten perun varauksen? 

Voit perua varauksen varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Voit myös laittaa mailia info(at)trapfactory.fi tai soittaa, jos varaamasi aika ei sovikaan. Yhden pelin varauksissa peruutukset sekä muutokset huonemäärässä on tehtävä viimeistään 24h ennen varausta. Kahden tai useamman pelin varauksissa  peruutukset viimeistään 48h ennen varausta. Peruuttamattomasta huonevarauksesta veloitamme 50 euroa/peli.

Mitenkäs ruoat ja juomat? 

Järjestyy! Järjestämme ruokailua ja kahvitteluita catering yhteistyökumppaneiden kanssa. Trap Factoryn juhlatiloihin sekä neuvotteluhuoneeseen voimme järjestää monenmoista tarjoilua, kuten esim. kahvitukset, lounaat ja illallisbuffetit. Tilauksissa on catering toimittajasta riippuen minimi osallistujamäärä 10-30 henkilöä. Ota yhteyttä ja kasataan juuri teille sopivat tarjoilut!

Voiko Trap Factorylle tulla tutustumaan tiloihin?

Kyllä voi tulla. Sovithan tapaamisen etukäteen sähköpostitse myynti(at)trapfactory.fi tai soittamalla puh. +358 45 163 2206