Työpaikan

Virkistyspäivä

Järjestä tykypäivä, kesäjuhlat tai kokous Trap Factorylla

Virkistyspäivä Helsinki  – Tilat ja aktiviteetit Trap factorylla

Varaa Trap Factoryn virkistyspäivä -ohjelma vaikka koko päiväksi. Tiloissa voit järjestää virkistyspäivän, tiimipäivän, tykypäivän, kokouksen tai muun työpaikan virkistystapahtuman pienelle tai isollekin ryhmälle. Seikkailua, joukkuepelaamista ja hauskuutta yhdistettynä ongelmanratkaisutaitoihin. Escape room -pelit sopivat kaikille, koska ne eivät vaadi fyysisyyttä. Voit täydentää päiväänne panimokierroksella ja muilla tarjoamillamme aktiviteeteilla. Kokous- ja juhlatilassa järjestät tapahtumat jopa 200 hengelle. Pienempi kokoustila soveltuu 25 hengen tilaisuuksiin. Halutessanne järjestämme aktiviteettien lisäksi myös tarjoilut kuten kahvittelut, lounaat tai illalliset. Kaikki tämä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Lue lisää koko päivän ohjelmasta täältä.

Virkistyspäiväaktiviteetit

Pakohuonepelit eli Escape room -pelit voidaan järjestää yhtäaikaa 60 pelaajalle. Isommat ryhmät onnistuvat hyvin porrastetusti aina 200 henkilöön asti. Valittavissanne on yhdeksän laadukasta pakohuonetta, joista löytyy sopiva huone niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin pelaajille. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä, jonka vuoksi ne sopivat kaikille osallistujille. Tämän vuoksi ne ovat erinomainen valinta virkistyspäivän ohjelmaan!

Täydennä päivän ohjelmaa leikkimielisellä Taitopelikisailulla, jossa osallistujat pääsevät kisaamaan keskenäänsä mm. tarkkuutta, ketteryyttä ja nopeutta vaativien hauskojen pelien parissa. Ohjelmanumero sopii hyvin myös illanviettoihin.

Suosittujen pakohuonepelien ja taitopelien lisäksi järjestämme panimokierroksia sekä olut-tastingeja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Panimot ovat paikallisia ja sijaitsevat Trap Factoryn tavoin Espoon Otaniemessä. Kysy myös muita ohjelmanumeroita!

Miksi pakopelit kannattaa valita työpaikan tiimipäivän aktiviteetiksi?

Tiivistettynä room escape -pakopeli on 60 minuuttia kestävä, haastava, jännittävä ja hauska projektityö, joka sisältää nopeatempoista ideointia, arvoitusten ratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkueelle on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. 

Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiiminkehitykseen koska:

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy.
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä.
  • Keskinäinen luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat tehneet yhteistyötä haastavassa tilanteessa ja selvinneet siitä.
  • Pakopelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä.
Pyydä tarjous

Tyytyväisiä asiakkaitamme mm.