Työpaikan

Virkistyspäivä

Järjestä tykypäivä, kesäjuhlat tai kokous Trap Factorylla

Trap Factory virkistyspäivä

Varaa Trap Factoryn virkistyspäivä -ohjelma vaikka koko päiväksi. Tiloissa voit järjestää virkistyspäivän, tiimipäivän, tykypäivän, kokouksen tai muun työpaikan virkistystapahtuman pienelle tai isollekin ryhmälle. Seikkailua, joukkuepelaamista ja hauskuutta yhdistettynä ongelmanratkaisutaitoihin. Escape room -pelit sopivat kaikille, koska ne eivät vaadi fyysisyyttä. Voit täydentää päiväänne panimokierroksella ja muilla aktiviteeteilla. Kokous- ja juhlatilassa järjestät tapahtumat jopa 200 hengelle. Halutessanne järjestämme aktiviteettien lisäksi myös tarjoilut kuten kahvittelut, lounaat tai illalliset. Kaikki tämä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Virkistyspäiväaktiviteetit

Suosittujen pakohuonepelien lisäksi järjestämme panimokierroksia sekä olut-tastingeja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Panimot ovat paikallisia ja sijaitsevat Trap Factoryn tavoin Espoon Otaniemessä.

Miksi pakopelit kannattaa valita työpaikan tiimipäivän aktiviteetiksi?

Tiivistettynä room escape -pakopeli on 60 minuuttia kestävä, haastava, jännittävä ja hauska projektityö, joka sisältää nopeatempoista ideointia, arvoitusten ratkaisua ja tiimityöskentelyä. Joukkueelle on luvassa taattua tekemisen meininkiä koko 60 minuutin ajaksi. Tästä syystä tiimin kehitysaktiviteettina pakopeli on erinomainen valinta. Kaikki voivat osallistua ongelmien ratkaisuun, sillä niissä ei ole fyysisiä tai osaamiseen liittyviä rajoituksia.

Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiiminkehitykseen koska:

  • Työntekijöiden välinen kommunikointi kehittyy.
  • Työkavereiden ominaisuuksien tunteminen mahdollistaa paremman työtehtävien jakamisen ja tekemisen oikeassa työssä.
  • Keskinäinen luottamus työntekijöiden välillä paranee, kun he ovat tehneet yhteistyötä haastavassa tilanteessa ja selvinneet siitä.
  • Pakopelien ansiosta tiimipäivät ovat tehokkaita ja hyödyllisiä, mutta silti samalla hauskaa ajanvietettä.
Pyydä tarjous

Tyytyväisiä asiakkaitamme mm.