Vuoden kohokohta lähestyy taas:

Pikkujoulut

Juhli Trap Factoryllä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta

Pikkujoulut Trap Factorylla

Pikkujoulut Helsingissä tiedossa? – Varaa Trap Factory yrityksesi pikkujouluihin. Sijaitsemme vain 10 minuutin päästä Helsingin keskustasta! Varaa tilat aamun pikkutunneille asti tai varaa pelkät pakopelit yhdeksi ohjelmanumeroksi. Meiltä löytyy tilaa niin pienien kuin isompien yritysten tarpeisiin.  Kaikki mitä tarvitaan onnistuneiden juhlien järjestämiseen löytyy saman katon alta Otaniemestä, vain 10 min päästä Helsingin keskustasta. Me autamme teitä suunnittelemaan ikimuistoiset juhlat ystävällisellä ja ammattitaitoisella otteella. Mikä parasta, pääset itse helpolla järjestelyissä!

Pikkujoulut voi alkaa kevyesti tiimihenkeä kehittäen pakohuonepelaamalla. Pakohuoneisiimme mahtuu kerralla jopa 60 pelaajaa ja porrastettujen kierrosten ansiosta enemmänkin. Laadukkaat catering- yhteistyökumppanimme järjestävät herkulliset tarjoilut pelien jälkeen ja suuri juhlatila muuntuu käden käänteessä keikka-areenaksi, tai discoksi.  Täydennä ohjelmaa oheispalveluilla, kuten bilebändillä, taikurilla, karaokella tai panimokierroksella ja olut-tastingilla. Kruunaa virvoke puoli tynnyrillisellä Olarin panimon alkuperäistä ja täyteläistä lageria, tai tuo omat tarjoilut, tai tilaa Alkolta kuljetus suoraan meille. 

 

Pyydä tarjous!

Pikkujoulujen ohjelmaesimerkki

17:00 – 17:30     Saapuminen ja pientä purtavaa

17:30 – 18:30     Pakohuonepelikierros

18:30 – 19:30    Olut-tasting/ Panimokierros

19:30 – 21:00    Buffet-illallinen

21:00 – 22:00    Taitopelikisailua

22:00 – 00:30   Bilebändi ja karaokea / Vapaata ohjelmaa

00:30 – 01:00   Tilaisuus päättyy

 

Näillä eväillä loihdimme teille varmasti vuoden ykköstapahtuman, josta puhutaan pitkään! Jokaisiin juhliin suunnitellaan ohjelma yhdessä asiakkaan kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää eri ohjelmavaihtoehdoista tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Voit tutustua tiloihin tarkemmin täältä.