Pakopelit tapahtumaan sisälle tai ulos

Siirrettävät pakopelit

Pakopelit tapahtumaan sisälle tai ulos, tuomme pakopelit sinne missä pelaajat ovat!

Tuomme luoksesi pakopelit tapahtumaan niin sisälle kuin ulos. Pakopelit ovat mitä mainioin aktiviteetti kokouspäivään toimistolle, ryhmäytymispäivään koululle, messuille tai vaikkapa juhliin takapihallesi!

Siirrettävä pakopeli voidaan rakentaa haluamaasi tiloihin sisälle tai ulos, joko soveltuvaan huoneeseen tai meiltä tuodun teltan sisään. Valikoimassamme on kaksi valmista pakopeliteemaa: Labyrintti ja Game of Games. Palveluun kuuluu aina pelien kuljetus, rakennus, purku sekä tietenkin elämyksellinen pelinohjaus. Pelin kesto ja vaikeusaste ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisesti.

Kysy lisää vaihtoehdoista tarjouspyyntölomakkeen kautta tai soita +358 45 118 6386, niin keskustellaan lisää!

Peliteemat

LABYRINTTI

Kairo on vaarassa! Syvällä Kairon aavikoilla sijaitsevasta labyrintistä on varastettu ikiaikainen aarre. Vanhan legendan mukaan jumalat kätkivät labyrinttiin kirouksen ja sinetöivät sen aarteella. Ilman aarrettaan kirous pääsee valloilleen ja pyyhkäisee koko Kairon pois maailman kartalta! Aarteenmetsästäjät hälytetään suorittamaan vaarallista tehtävää; etsi varastettu aarre ja palauta se takaisin paikoilleen, ennen kuin aika loppuu ja kirous käy toteen.

Vaikeusaste: 2/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia
(+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila: 4 x 4 (metreissä)

GAME OF GAMES

Petteri on vaarassa! Eräänä aamuna vedonlyöntiä rakastava Petteri ilmoitti töihin tullessaan lyövänsä kuukauden palkan verran vetoa, että selviää mistä tahansa eteen tulevasta haasteesta voittajana. Petterin rehvasteluun kyllästyneet työtoverit kehittivät opetuksen antaakseen nerokkaan juonen. Ja nyt Petteri istuu pöydän ääressä täysin neuvottomana. Tehtävänäsi on auttaa Petteri-parkaa voittamaan lyömänsä veto ennen kuin aika loppuu.

Vaikeusaste: 4/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia
(+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila: 4 x 4 (metreissä)

 

Teemme myös kustomoituja pakopelejä tapahtumiin, messuille ja juhliin. Lisätietoja: info(at)trapfactory.fi!