Siirrettävät pakopelit

Tilaa pakopeli tapahtumaasi ja säästä matkakuluissa

Pakohuonepelaa vaikka omalla takapihallasi

Tilaa siirrettävä pakopeli tapahtumaasi niin ulkotapahtumaan kuin toimistoonne. Laadukas, itse rakennettu siirrettävä pakopeli sopii hyvin messuille, yritysten virkistyspäiviin, team building aktiviteetiksi ja yksityistilaisuuksiin. Siirrettävä pakopeli voidaan pystyttää haluamiisi sisä- tai ulkotiloihin, joko soveltuvaan huoneeseen tai teltan sisään. Pelin kestoa ja vaikeusastetta voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Kysy lisää vaihtoehdoista tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Valikoimassamme on kaksi valmista pakopeliteemaa: Labyrintti ja Game of Games.

Siirrettävään pakopeli palveluumme kuuluu aina kuljetus, kasaus, purku ja tietenkin elämyksellinen pelinohjaus.

Peliteemat

LABYRINTTI

Kairo on vaarassa! Syvällä Kairon aavikoilla sijaitsevasta labyrintistä on varastettu ikiaikainen aarre. Vanhan legendan mukaan jumalat kätkivät labyrinttiin kirouksen ja sinetöivät sen aarteella. Ilman aarrettaan kirous pääsee valloilleen ja pyyhkäisee koko Kairon pois maailman kartalta! Aarteenmetsästäjät hälytetään suorittamaan vaarallista tehtävää; etsi varastettu aarre ja palauta se takaisin paikoilleen, ennen kuin aika loppuu ja kirous käy toteen.

Vaikeusaste: Labyrintti 2/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia
(+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila: 4 x 4 (metreissä)

GAME OF GAMES

Petteri on vaarassa! Eräänä aamuna vedonlyöntiä rakastava Petteri ilmoitti töihin tullessaan lyövänsä kuukauden palkan verran vetoa, että selviää mistä tahansa eteen tulevasta haasteesta voittajana. Petterin rehvasteluun kyllästyneet työtoverit kehittivät opetuksen antaakseen nerokkaan juonen. Ja nyt Petteri istuu pöydän ääressä täysin neuvottomana. Tehtävänäsi on auttaa Petteri-parkaa voittamaan lyömänsä veto ennen kuin aika loppuu.

Vaikeusaste: 4/5
Pelin kesto: 15-25 minuuttia
(+5 minuutin resetointi)
Pelaajien määrä: 3-6 henkilöä per peli
Tarvittava tila: 4 x 4 (metreissä)

 

Teemme myös kustomoituja pakopelejä tapahtumiin, messuille ja juhliin. Lisätietoja: petteri@trapfactory.fi.