Työpaikan

Virkistyspäivä

Järjestä tykypäivä, kesäjuhlat tai kokous Trap Factorylla

Virkistyspäivä – Tilat ja aktiviteetit Helsinki

Tiimi-, tyky- tai virkistyspäivä lähestymässä? Trap Factorylla, Espoon Otaniemessä järjestät tapahtumat vaivattomasti ja vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta! Tiloissamme toteutat tapahtuman jopa 350 hengelle, istumatilaisuuksien kapasiteetti on 120hlö. Pienempi kokoustilamme soveltuu 25 hengen tilaisuuksiin.  Järjestämme tilojen ja aktiviteettien lisäksi myös tarjoilut joten teidän ei tarvitse murehtia muusta kuin löytää paikalle.

Täydennä päivän ohjelmaa laadukkailla pakohuonepeleillä tai leikkimielisellä taitopelikisailulla, jossa osallistujat pääsevät kisaamaan keskenään mm. tarkkuutta ja näppäryyttä vaativien hauskojen pelien parissa. Tai haasta tiimien yleissivistystä pikaisella tietovisalla. Järjestämme myös panimokierroksia sekä olut-tastingeja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Panimot ovat paikallisia ja sijaitsevat Trap Factoryn tavoin Espoon Otaniemessä. Mikä parasta, voitte nauttia pitkän kokous päivän päätteeksi huurteisen kylmät Olarin panimon oluet tai tynnyrillisenkin.

Lue lisää koko päivän ohjelmasta täältä. Kysy rohkeasti myös muita ohjelmanumeroita!

9 eri peliä – jopa 60 hengen ryhmille

Isommat ryhmät onnistuvat hyvin porrastetusti aina 200 henkilöön asti. Pakopelit ovat erinomainen valinta työyhteisön tiimihengen kehittämiseen: seikkailua, joukkuepelaamista ja hauskuutta yhdistettynä ongelmanratkaisutaitoihin. Valittavissanne on yhdeksän laadukasta pakohuonetta, joista löytyy sopiva huone niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin pelaajille. Pelit eivät vaadi fyysisyyttä ja on pelattavissa suomeksi tai englanniksi. 60 minuuttia taattua hauskanpitoa!

Pakohuonepelit ja Team Building 

Ettekö ehdi pistäytymään Otaniemeen? – Ei hätää me tulemme luoksenne! Lue lisää täältä.

Pyydä tarjous!